­

* Bij aankoop W1-wasmachine met TwinDos-systeem

Heeft u een W1-wasmachine met TwinDos-systeem aangeschaft? Dan ontvangt u een wasmiddelpakket UltraPhase 1 en 2 voor een half jaar wassen cadeau.

De unieke voordelen van TwinDos
Het TwinDos-systeem is het eerste automatische doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Met één druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de beste wasresultaten. Het geheim van het uitstekende wasresultaat ligt in het samenspel tussen de twee vloeibare wasmiddelen UltraPhase 1 en UltraPhase 2. De twee wasmiddelen worden op het juiste moment tijdens het wasproces automatisch gedoseerd.

W1 TwinDos: automatisch doseren voor het beste wasresultaat.
Hoe u uw voucher kunt verzilveren:

  1. Klik op de button "Voucher verzilveren" om het wasmiddelpakket te verzilveren.
  2. Voer de vouchercode in het betreffende vakje in.
  3. Selecteer het pakket en voeg deze toe aan uw winkelmandje.
  4. Voltooi het bestelproces.

Het wasmiddelpakket wordt snel en gemakkelijk gratis bij u thuis afgeleverd.

Voucher verzilveren>>


Actievoorwaarden - wasmiddelpakket cadeau bij aankoop TwinDos-wasmachine
Aankoopperiode: 1 september 2017 tot en met 31 december 2019 U treft in de trommel van uw nieuwe W1 TwinDos-wasautomaat een set UltraPhase 1 en 2 aan. Hierbij treft u tevens een voucher met unieke vouchercode aan, waarmee u het wasmiddelpakket kunt aanvragen. Het wasmiddelpakket bestaat uit drie UltraPhase 1 en twee UltraPhase 2 cartridges. Tot 31 december 2019 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/promo-twindos in te vullen en uw welkomstcadeau aan te vragen. De voucher kan niet worden gecombineerd met andere acties. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. Het wasmiddelpakket is niet inwisselbaar voor contant geld. Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten van Miele, telefoonnummer (0347) 37 88 88.

" ONZE SERVICE MAAKT HET VERSCHIL "

 

­